OneXS Mobiel
OneXS maakt mobiel bellen voor ondernemers weer leuk. Heldere abonnementen met eerlijke tarieven en 1.000 minuten onderling gratis bellen met collega's.
OneConnect for Microsoft Lync
Dankzij de door Microsoft gecertificeerde OneConnect SIP Trunk kunt u zonder extra investeringen Microsoft Lync oplossing naadloos aansluiten op het betrouwbare OneXS VoIP netwerk.
OneXS Hosted Telefonie
Met OneXS Hosted Telefonie investeert u niet in een dure telefooncentrale, maar neemt u een dienst af per werkplek per maand. U bent altijd up to date en bespaart tot 40% op uw gesprekskosten.
OneXS Direct Besparen
Met OneXS Direct Besparen bespaart u direct tot wel 40% zonder technische aanpassingen. Het enige verschil is een veel lagere factuur! En deze is ook nog eens een stuk duidelijker!
OneXS OneConnect SIP Trunk
Met een OneConnect SIP Trunk van OneXS kunt u nu ook voor uw externe telefoonverkeer profiteren van de voordelen van Voice over IP (VoIP).
OneXS Glasvezel
Een OneXStream glasvezelverbinding is hét startpunt om deze communicatiestromen te integreren in één betrouwbaar, veilig en kostenefficiënt netwerk.
Controleer uw postcode voor beschikbaarheid van onze diensten.
postcodehuisnr
21 mei 2015
Vanaf vandaag biedt OneXS geavanceerde wachtrij-mogelijkheden in combinatie met de hosted telefonieoplossing Compleet. Hiermee hebben ondernemers nog meer mo...
14 april 2015
OneXS investeert continu in de optimalisatie en vernieuwing van haar diensten. Een onderdeel hiervan is de introductie van een volledig vernieuwd xDSL v...
7 april 2015
OneXS en haar Servicepartners opereren in een zeer dynamische markt. Om toch altijd goed geïnformeerd te zijn gaat OneXS een samenwerking aan met TBM. Deze a...